Nieuws
11-08-2019

Heeft U interesse...

Om ook bij ons te komen schilderen, bel dan Ton Poppelier, tel. 070-3247284 of stuur een mail naar Info@denoyenseschool.nl. Er is momenteel geen plaats vrij, maar dat kan veranderen.

Afscheid

Tot ons verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van Jantien Brameijer-Boels. Zij is vanaf de oprichting in 1999 lid geweest en is op 17 december 2017 overleden. Wij hebben op 23 december in de Lokhorstkerk in Leiden met z'n allen de afscheidsplechtigheid bijgewoond.

Flora

De klassieke "Flora" (Homepage/portretten) is inmiddeldels aangekocht door Leontien Brameijer, mede ter nagedachtenis aan haar moeder Jantien. Arda heeft de panelen gerestaureerd en Herbert heeft een speciale lijst gemaakt zodat het schilderij tegen de muur kan staan. Wij hebben de "Flora" in de praktijkruimte van Leontien in Utrecht geïnstalleerd. Zo heeft "Flora toch een mooie bestemming gekregen.

Open Huis

Gedurende het weekend 21 en 22 september 2019 was ons atelier weer open voor iedereen. Dit ter gelegenheid van ons 20 jarig bestaan als "Noyense School". Wij hebben weer veel bezoekers mogen ontvangen, het was weer heel gezellig!

Expositie

Ná het "Open Atelier" gaan we weer exposeren van 1 oktober t/m/31 december 2019 in het Huis Nebo, Floris Arntzeniusplein 65 te den Haag.

<